27/09/2011

Δελτίο Τύπου ΓΕΠΟΕΤ για Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού σήμερα και ο τουρισμός φοράει τα γιορτινά του. Όλοι εμείς οι απασχολούμενοι στον τουρισμό, οι επιχειρηματίες του κλάδου, ενωμένοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε ο ελληνικός τουρισμός να στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων. Κάτι που απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά, επαγρύπνηση και σεβασμό στους ανθρώπους, τουρίστες έλληνες και ξένους που θέλουν υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών τους, είτε επιλέξουν τον παραθερισμό είτε την περιήγηση στην χώρα μας, επισκεπτόμενοι μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Μέσα από αυτήν την μαύρη συννεφιά που διέρχεται η χώρα λόγω των οικονομικών της προβλημάτων, ξεπροβάλλει μια ηλιαχτίδα, Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ.

Αυτός ο άξιος επαγγελματικός – επιχειρηματικός τομέας, η εμπροσθοφυλακή της ελληνικής οικονομίας, με κοινή συνισταμένη έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και επιτεύχθηκαν τα ικανοποιητικά φετινά αποτελέσματα, παρόλα τα μεγάλα προβλήματα.

Ας μας μιμηθεί και ο δημόσιος τομέας, οι Υπουργοί, οι Πολιτικοί μας – οι οποίοι οφείλουν να καταλάβουν κάποτε την αξία του τουρισμού – και τότε το 2012 θα είναι ακόμα καλύτερο, το έχει ανάγκη ο τουρισμός μας, ο αιμοδότης της εθνικής οικονομίας.

Μεγαλύτερες προσπάθειες και καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης των επιχειρήσεων του κλάδου αλλά και ενοποιητικές κλαδικές δραστηριότητες αποτελούν προϋπόθεση και εγγυώνται ότι θα έρθουν ακόμα καλύτερες ημέρες για τον τουρισμό, για την χώρα μας.