17/03/2017

Εκδήλωση ΓΕΠΟΕΤ @Radisson Blu Park Hotel.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα φιλική συνάντηση και γεύμα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΠΟΕΤ με τουριστικούς και οικονομικούς συντάκτες. Η εκδήλωση αποτέλεσε χορηγία της ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου προς την Ομοσπονδία μας και τα μέλη της – τουριστικά γραφεία και tour operator – με τα οποία το Radisson Blu Park Hotel διατηρεί επι σειρά ετών εποικοδομητική συνεργασία. Η ΓΕΠΟΕΤ ευχαριστεί θερμά για την εξαιρετική διοργάνωση της χθεσινής εκδήλωσης.

Η ανάδειξη του ευρύτερου ρόλου της αρμοδιότητας και του πλαισίου δράσης της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού με έμφαση στις δημιουργικές πρωτοβουλίες για την προβολή του Ελληνικού Τουρισμού αλλά και με ανάληψη δράσεων κοινωνικής ευαισθησίας συζητήθηκαν ως βασικές προτεραιότητες της διοίκησης της ΓΕΠΟΕΤ, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής της ανασυγκρότησης.

Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Κώστα Παλασκώνη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Άρη Μαρίνη στη διάρκεια του φιλικού αυτού γεύματος με δημοσιογράφους, «η ΓΕΠΟΕΤ δεν αποτελεί φορέα διαμαρτυρίας αλλά ένα μοχλό δημιουργίας προς την κοινή κατεύθυνση της ανάδειξης των πλεονεκτημάτων της χώρας μας και της παρέμβασης για θέματα τουριστικής πολιτικής που διευκολύνουν την επιχειρηματική δραστηριότητα». Παράλληλα ο Πρόεδρος παρουσίασε στους δημοσιογράφους τον κύριο Νότη Μαρτάκη ως τον νέο εκπρόσωπο Επικοινωνίας της Ομοσπονδίας.

Τέλος, ανακοινώθηκε η ανάληψη δράσεων κοινωνικού περιεχομένου με άξονες αφενός την οδική συμπεριφορά και ασφάλεια αλλά και την παροχή δυνατοτήτων περιηγήσεων και εκδρομών σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Gepoet_event 16-3-17