03/06/2020

Πρόγραμμα Αγροτικής Εστίας.

 

Ο ΟΠΕΚΑ στα πλαίσια του εκδρομικού προγράμματος έτους 2020, θα διανείμει συνολικά 12.500 δελτία, προκειμένου οι δικαιούχοι του να πραγματοποιήσουν τετραήμερη εκδρομή(3 διανυκτερεύσεις) μέσω συμβεβλημένων με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ τουριστικών γραφείων όλης της χώρας.

 

Όσοι επιχειρηματίες τουριστικών γραφείων ενδιαφέρονται να συνάψουν σύμβαση με τον ΟΠΕΚΑ, προκειμένου να συμμετέχουν οι δικαιούχοι του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ σε εκδρομές που διοργανώνουν, μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους του προγράμματος (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ).

 

Η Αίτηση/Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής, θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikes-ypiresies/          εν συνεχεία θα εκτυπώνεται και θα αποστέλλεται σε έντυπη μορφή, νομίμως υπογεγραμμένη, συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ταχυδρομικά(ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου) ή ιδιοχείρως (αρ. πρωτ. εισερχομένου ΟΠΕΚΑ), από 1/6/2020 μέχρι και 26/6/2020.

Τα τουριστικά γραφεία που συμμετείχαν στο εκδρομικό πρόγραμμα έτους 2019 θα πρέπει και αυτά να υποβάλουν Αίτηση/Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής. Η Αίτηση θα είναι προσυμπληρωμένη με βάση τα στοιχεία της αντίστοιχης Αίτησης που υπέβαλαν το έτος 2019. Για την υποβολή της Αίτησης/Υπεύθυνης Δήλωσης Συμμετοχής θα πρέπει να εισέλθουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikes-ypiresies/                χρησιμοποιώντας το (username) και το (password) που ήδη χρησιμοποιούν από το προηγούμενο έτος και να προχωρήσουν σε επικαιροποίηση των δηλωθέντων στοιχείων τους (π.χ. τυχόν αλλαγές σε τηλέφωνα επικοινωνίας,e-mail κ.λπ.)

 

Τα τουριστικά γραφεία θα αποστέλλουν την εκτυπωμένη Αίτηση/Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής, συνοδευόμενη με τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στην κατωτέρω διεύθυνση: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΟΠΕΚΑ), ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, Πατησίων 30, 101 70 ΑΘΗΝΑ

 

 ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΟΡΩΝ-ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΥ-2020